Кристина Агилера е звездата на корицата на декемврийско-януарския брой на InStyle

...
Кристина Агилера е звездата на корицата на декемврийско-януарския брой на InStyle
Коментари Харесай

Не, това не е Кристина Агилера от преди 20 години - певицата се завръща в топ форма

Кристина Агилера е звездата на корицата на декемврийско-януарския брой на InStyle Мексико. 42-годишната певица позира в напълно кожен тоалет по време на фотосесия за списанието.

Агилера, която неотдавна прекара време с годеника си Мат Рътлър в Австралия, е в топ форма, напомняйки за визията си от преди 20 години. Не може да се отхвърли, че изпълнителката наподобява ослепително и по всичко проличава, е съумяла да смъкна много килограми, които беше качила през последните години. Агилера споделя пред списанието за кариерата си и желанието ѝ музиката й да резонира измежду по-младите слушатели.

" Искам да вдъхновя другите да намерят мощ и глас в себе си ", споделя тя.

Изпълнителката описа в резюме и за идната си резиденция в Лас Вегас, която дефинира като " креативна, близка и персонална ". Агилера разкрива, че ще се завърне в Града на прегрешението за поредност от концерти. Първата резиденция на изпълнителката, Christina Aguilera: The Xperience, продължи от май 2019 година до март 2020 година Планираният финален стадий от шоуто на певицата обаче беше анулиран поради пандемията от COVID-19.

Новата резиденция на певицата, която ще се организира във Voltaire Belle de Nuit във Venetian Resort Las Vegas, е фокусирана върху две десетилетия от нейната музикална кариера. Агилера не крие ентусиазма си за новия план.
 Провокативният секси костюм, с който Кристина Агилера уважи Шер
Провокативният секси костюм, с който Кристина Агилера уважи Шер

По случай Хелоуин

" Очаквам с неспокойствие да донеса в Лас Вегас ново шоу, което смесва музика, изисканост и изкуство по способи, които в никакъв случай не съм изпълнявала до момента ", споделя тя.

Певицата добавя, че новата поредност от шоута ще послужи като " в действителност съвременен поврат в преживяването на осъществяването ". Първите два концерта от резиденцията на певицата са на 30 и 31 декември.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР